MENU

1.      PRODUSE ALCHIDO-POLIURETANICE

Aceste produse prezinta urmatoarele avantaje:

-          au o pelicula cu proprietati mecanice foarte bune

-          rezistenta la produse chimice

-          rezistenta buna la lumina si intemperii

-          rezistenta mare la ceata salina

a.  Email – se aplica ca ultim  strat in sistemul de vopsire. Se recomanda folosirea in medii agresive sau supuse la intemperii.

b.      Grund – se utilizeaza ca prim strat la aplicarea pe metale in medii agresive

 Aceste produse corect aplicate (conform indicatiilor din fisa de lucru) li se ofera o garantie de min. 10 ani in exploatare .

 Se utilizeaza pentru : poduri. conducte, rezervoare, masini unelte, vagoane, etc.

 2.      SISTEME CLORCAUCIUC

 Se utilizeaza  pentru medii cu umiditate mare, pentru medii corozive si se aplica pe metal si pe beton.

Sunt recomandate pentru protectia laboratoarelor chimice unde se cere rezistenta la acizi si alcalii.

a.      email clorcauciuc este ultimul strat in sistemul de vopsire

b.      grund clor cauciuc este primul strat in sistemul de vopsire

 3.      PRODUSE PE BAZA DE RASINI ALCHIDICE

 a. Email – Se utilizeaza ca ultim strat de acoperire pe suprafete metalice, glet de ipsos, in interior sau exterior obtinandu-se pelicule lucioase cu o remarcabila rezistenta la intemperii avand si o rezistenta mecanica buna.

b. Grund – Se aplica ca prim strat pe suprafete metalice in scopul protectiei acestora impotriva coroziunii cat si pentru realizarea unei legaturi organice trainice intre suport si straturile urmatoare ale sistemului de vopsire.

 4.      PRODUSE ALCHIDO MELAMINICE

 Sunt produse pe baza de rasina alchido-melaminica continand pigmenti de calitate superioara si adjuvanti speciali.

Se aplica pe suprafete metalice generand pelicule lucioase in diverse culori rezistente la lumina si intemperii, in diverse conditii de climat.

 a.      Email alchido-melaminic este o vopsea cu uscare rapida, generand pelicule lucioase  cu o rezistenta mecanica foarte buna, avand totodata si o rezistenta buna la intemperii si lumina.

b.      Grund alchido-melaminic este un grund cu uscare rapida, ce se aplica pe suporturile metalice pentru a le feri de coroziune si totodata constituind suportul pentru email.    

 5.      PRODUSE EPOXIDICE

Sunt produse peliculogene destinate protectiei suprafetelor solicitate mecanic si care lucreaza in medii chimice active: ceata salina, gaze corozive, umiditate excesiva, solutii alcaline si usor acide, produse petroliere.

Produsele epoxidice sunt produse de o calitate deosebita folosite in industria navala, industria chimica si petrochimica precum si in industria hidrotehnica (tancuri apa potabila).

 a.      Email epoxidic –genereaza pelicule lucioase de o calitate deosebita rezistente din punct de vedere mechanic si chimic.

b.      Grund epoxidic.-asigura o foarte buna protectie anticoroziva a suportului metallic peste care este aplicat precum si o aderenta excelenta pentru urmatorul stra aplicat(emailul).

6.      PRODUSE EPOXI-ESTER

 Sistemele epoxi-ester se utilizeaza in vopsirea instalatiilor ce lucra la temperaturi ridicate »250°C

 a.      Email epoxi ester – este ultimul strat aplicat si are o rezistenta mecanica deosebita si o foarte buna rezistenta la temperature si la agentii chimici agresivi din mediu.

b.      Grund epoxi ester – este un grund ce asigura o buna protectie anticoroziva a suportului metallic avand totodata si o rezistenta buna la temperaturile ridicate.

 7.      SISTEMA SILICONICE

 Se utilizeaza pentru vopsirea instalatiilor ce lucra la temperaturi ridicate 400°C -600°C.

 a.      Email siliconic –este ultimul strat aplicat avand o buna rezistenta mecanica si o foarte buna rezistenta la temperaturile ridicate si la agentii chimici agresivi din mediu.

b.      Grund siliconic – este primul strat aplicat pe suportul metalic asigurand acestuia o foarte buna protectie anticoroziva si rezistenta deosebita la temperaturi ridicate.

 8.      PRODUSE DE STABILIZARE A RUGINII

Stabilizator de Rugina – Formeaza impreuna cu stratul de rugina de pe suport o pelicula pasiva, peste care se poate aplica apoi grundul anticoroziv si emailul dorit fara a mai fii nevoie de indepartarea stratului de rugina rezultand o mare economie de manopera, nepericlitand de loc sistemul de vopsire ulterior precum si conditile de aplicare a garantiei pentru acesta.